admin 发表于 2006-12-15 12:44:05

多謝 ivychan8898 以 PostPack 送來的曲奇餅 !

ivychan8898 姐姐,

因為前天開始因病在家, 沒有回到公司, 所以今天才看到,

你用 PostPack 送來的曲奇餅 !

多謝 !下次唔須要咁客氣送禮給我啦 !

Thanks !

cc 发表于 2006-12-15 16:16:46

admin兄你又病?!~~~

係咪財多身弱呀???(講笑) :smile_17:

好好保重身體啊~呢排天氣時冷時暖~

我都病病呢~~ :smile_19:

各位要著多衫~ :hug:

飲多暖笠笠既湯水啊~~ :smile_38:

NightGhost67 发表于 2006-12-15 22:59:13

Mathew哥
經常打[夜]戰, 身體會差些的, 保重呀,
晚上23:00 - 02:00是肝臟排毒的時候,
不開課就早些休息吧, 我也注意儘量少
在晚上打擾你吧!

Cheers
NightGhost67 :smile_43:

shinchan 发表于 2006-12-15 22:59:58

希望『最佳拍檔』大家庭,人人身體健康!

Matthew兄, 快D好番!:P

admin 发表于 2006-12-16 02:35:51

大家好 !

多謝關心, 肚瀉了一天, 休息了兩天,身體已經康復 !

近排身邊的朋友都試過無故肚瀉 !可能天氣轉了, 細菌比較惡,

所以大家要小心飲食, 少食生冷食物為妙 !

星期日好像會降為 12 度, 大家要著多件衫 !!

留意天氣報告 !!!

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm
页: [1]
查看完整版本: 多謝 ivychan8898 以 PostPack 送來的曲奇餅 !