Wai_Wai 发表于 2006-4-24 03:08:11

哪隻中國地產股最勁揪 (part 1)?

你地認為邊隻中國地產股最勁揪, 最強勢?
說說您的看法和原因.

如在這兒見不到自己的心水股票, 請移玉步到part 2參觀:
http://www.bp-system.com/discuz/viewthread.php?tid=431&fpage=1

[ Last edited by Wai_Wai on 2006-4-24 at 01:17 PM ]

dl_4916 发表于 2006-4-24 13:08:58

;)
從平均線及圖表來看, 我會投#688一票. 請問 Wai_Wai 年青人, 猜中會不會有獎品.

由於數據不夠問題, #2777, #3383未能在下表列出. 從圖表來看, 似乎#2777才是黑馬.

[ Last edited by dl_4916 on 2006-4-24 at 07:45 PM ]

admin 发表于 2006-4-25 01:16:48

無時間做分析,唔敢答。

Wai_Wai 发表于 2006-4-25 19:35:53

Originally posted by dl_4916 at 2006-4-24 01:08 PM:
;)
從平均線及圖表來看, 我會投#688一票. 請問 Wai_Wai 年青人, 猜中會不會有獎品.

由於數據不夠問題, #2777, #3383未能在下表列出. 從圖表來看, 似乎#2777才是黑馬.

[ Last edited by dl_4916 on 2006-4 ...

Hehe... 您睇怕都無獎呀!
您講完開始計, 2日內隻688就大瀉18%.
可能您真係揀咗隻"黑"馬, 日日見陰(黑)燭. :P

中國地產 / 汽車 / 資源股近日幾乎全線下跌.

Wai_Wai 发表于 2006-4-25 19:45:18

Originally posted by ceciliawong at 2006-4-25 01:16 AM:
無時間做分析,唔敢答。

不要緊!
都係弄個thread估下ja.

不過宜家要改個主題至得.

哪隻中國地產股會跌得無咁甘?

dl_4916 发表于 2006-4-26 21:08:51

Originally posted by Wai_Wai at 2006-4-25 07:35 PM:
Hehe... 您睇怕都無獎呀!
您講完開始計, 2日內隻688就大瀉18%.
可能您真係揀咗隻"黑"馬, 日日見陰(黑)燭. :P
中國地產 / 汽車 / 資源股近日幾乎全線下跌.

Wai_Wai 年青人.

應該我是黑佬才對, 投票時都無人同我講有宏調. 而且我誤會了, 以為在16隻股選隻最勁揪的.
今次都唔好玩, 下次請再攪D好玩既投票.

中國地產股平均線的趨勢如下

[ Last edited by dl_4916 on 2006-4-26 at 09:20 PM ]

Wai_Wai 发表于 2006-4-26 22:53:32

dl_4916,
有"猜"未為輸.

688今日反彈番4%, 睇黎您都黑唔曬.
但123彈得最勁, 一日彈足13.28%!

Wai_Wai 发表于 2006-5-2 03:56:51

還有沒有人有勇氣投票? :p
页: [1]
查看完整版本: 哪隻中國地產股最勁揪 (part 1)?