小飛俠 发表于 2006-4-24 11:26:01

(24/4) 留意 #2088 西王糖業

(24/4) #2088 西王糖業 今早試上升軌阻力線, 留意.

小飛俠 发表于 2006-4-25 06:57:45

(24/4) #2088 西王糖業

Wai_Wai 发表于 2006-4-25 19:40:25

但個市咁差(5浪尾加補回裂口), 幅圖靚都食唔到.
看看688同2777就知.

資源股近日大瀉, 只淨下135油王同2088糖王頂住.
佢地都唔知會唔會步其他資源股的下場!

[ Last edited by Wai_Wai on 2006-4-25 at 07:41 PM ]

小飛俠 发表于 2006-4-25 21:25:11

(25/4) #2088 西王糖業

我都唔知#2088明日會點, 今日還可以就跟多一日.

Wai_Wai 发表于 2006-4-26 11:30:00

小飛俠, 本人愚見.
之前買了咪跟住先. 但如果係我, 我會將止蝕收緊.
未買就唔好高追 (除非您有心理準備隨時跳車), 直個市好番D時再入都未遲.

今日資源股有少許反彈, 但暫時力度不夠, 後市暫不看好.

小花 发表于 2006-4-26 11:42:46

但係有 D 股票個大市升或跌都好似不太有關係, 唔係隻隻股都睇大市咁 ?!

唔知這隻 2088 又會唔會係另類之一 ?

小飛俠 发表于 2006-4-26 12:28:42

收市才能知道, 一切都在變化中.

[ Last edited by 小飛俠 on 2006-4-26 at 01:20 PM ]

順手 发表于 2006-4-26 12:44:29

隻2088 好彩ceci 咋日通知我係4.875 入咗, 不過今早我係 $5.3己走咗一半, 而家返而希望他不會升得太快, 俾我有機會再入番。;)

ivy 发表于 2006-4-26 15:08:32

Originally posted by 順手 at 26-4-2006 12:44 PM:
隻2088 好彩ceci 咋日通知我係4.875 入咗, 不過今早我係 $5.3己走咗一半, 而家返而希望他不會升得太快, 俾我有機會再入番。;)

我已全數獲利, 今天升太多, 而外圍糖價並未升破形態, 所以我預備明天再入.

Wai_Wai 发表于 2006-4-26 17:36:33

Originally posted by 順手 at 2006-4-26 12:44 PM:

乜有人提您咁好! ;)
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: (24/4) 留意 #2088 西王糖業