day_trader 发表于 2006-7-12 12:49:11

中線長線期指必贏策略

中線長線期指必贏策略,唔好意思,昨夜本人再將長倉加入新的元素,Formula又要改動,首先要向Matthew說聲Sorry,又要他浪費寶貴時間更改,另向各位最佳拍檔的朋友說聲對不起,要你們等到頸都長。:smile_12::smile_39:

但是改動後會將原先估計每年每套賺3xxx點,再大幅提升至每套43xx點以上,詳情稍後公佈。:lol::lol::smile_17::smile_17::smile_21::smile_21::smile_30::smile_30::victory::victory:

為什麽又要改動?

因為前幾晚與老師傾電話,老師說現在坊間的人寫程式,通常可在日綫圖內模擬每年大概贏2000點左右,收綫後,我覺得我的Formula有問題,以我的功力,唔可能只贏他人500-1000點,咁咪又要動腦筋囉,現在改成約4300點,有朝一日,又有人追貼我,咁咪又要再動腦筋囉。

現在贏其他坊間的人一條街(多一倍),先至顯得我們最佳拍檔的朋友們優越身份和地位。:lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:smile_17::smile_17::smile_17:

[ Last edited by day_trader on 2006-7-12 at 04:48 PM ]

網中人 发表于 2006-7-12 12:55:52

Originally posted by day_trader at 2006-7-12 12:49 PM:
中線長線期指必贏策略,唔好意思,昨夜本人再將長倉加入新的元素,Formula又要改動,首先要向Matthew說聲Sorry,又要他浪費寶貴時間更改,另向各位最佳拍檔的朋友說聲對不起,要你們等到頸都 ...

咦!原來在網上教室講d野, 搬左出黎益大家ge.......:smile_14::smile_14::smile_14:

day_trader 发表于 2006-7-12 12:59:58

Originally posted by 網中人 at 2006-7-12 12:55:

咦!原來在網上教室講d野, 搬左出黎益大家ge.......:smile_14::smile_14::smile_14:

唔會益到其它人,重要的說話不會在這裹說的,只是介紹贏幾多錢,有得攞Formula的都係最佳拍檔的朋友,在此買吓廣告ge,待多些人加入最佳拍檔。:smile_15:

[ Last edited by day_trader on 2006-7-12 at 05:04 PM ]

網中人 发表于 2006-7-12 13:41:57

唔好意思, 我多口問句ge ..........:smile_25: :smile_25: :smile_25:
賣廣告,好事黎家,等我都幫下手先.以我為例:我以前我唔識最佳拍檔, 在網上周圍揾消息, 好多山埃黎家 , d 人買左貨之後就在網上吹噓, 等我地d 後來者去跟,我地買佢就沽貨 , 頻頻中招, 累我 la 個網中人都输唔少 :smile_29: :smile_29:而家有左最佳拍檔, 特別是條 BP line , 做錯左我都知邊度止蝕,幾好呀!所以cecilia 說這是個双嬴局面, 我是絕對應同的:smile_38: :smile_38: :smile_38:

網中人 发表于 2006-7-12 13:53:55

又幫手賣多句廣告先, 上星期高生已將$12,000 按金退回給我, :P:P:P 即係唔洗錢用最佳拍檔, 開心死我, 依家大師兄仲話有條 4,3xx 點的 formula .........:smile_25: :smile_25: :smile_25:有著數 :handshake 有著數 :smile_25::

順手 发表于 2006-7-12 14:20:07

嘩!一套43xx點, 我都跟做一套, 執輸行頭惨過敗家, 多謝嬴家高人大師兄、ceci姊姊及matthew 哥哥 :P :P :P :smile_03: :smile_05: :smile_05: :smile_05:

ivy 发表于 2006-7-12 15:48:30

聽到好開心, 可以輕輕鬆鬆一套贏43xx點, 好滿足.:kiss:   真想借Jackyim兄的Logo表達我的心情. :smile_03::smile_03::smile_02::smile_02:

slsy 发表于 2006-7-12 16:33:03

Originally posted by day_trader at 2006-7-12 12:49 PM:
中線長線期指必贏策略,唔好意思,昨夜本人再將長倉加入新的元素,Formula又要改動,首先要向Matthew說聲Sorry,又要他浪費寶貴時間更改,另向各位最佳拍檔的朋友說聲對不起,要你們等到頸都 ...
:lol::lol::lol:嘩!四萬咁嘅口.以後我們都係富貴友!不過,中長線賺大錢,都要玩吓即市.真是眼,意,手合一玩意.入了幾天市,唉,真是對Day-trader你服到貼地.左右手落盤.但我就好似無從下手咁.好在cici教路:call:,摆定個盤,嘿!使得.問題又出在個止蝕盤上,摆位沽出止蝕,变了平倉止赚,錯失了赚錢機曾.我知係要靠自巳啦,我遲早會克服.:victory::victory:

day_trader 发表于 2006-7-12 17:15:33

在此再靜雞雞話你知,中線的倉重勁,每年每套有over6000點的利錢。:smile_44::smile_44::smile_44::smile_44::smile_44::smile_44:

slsy 发表于 2006-7-12 20:43:18

Originally posted by day_trader at 2006-7-12 05:15 PM:
在此再靜雞雞話你知,中線的倉重勁,每年每套有over6000點的利錢。:smile_44::smile_44::smile_44::smile_44::smile_44::smile_44:
:smile_44::smile_44::smile_44:我能否過一個豐盛晚年,靠晒佢啦.加油呀!:smile_25::smile_25::smile_25::smile_25:真係夢中都會笑.
页: [1] 2
查看完整版本: 中線長線期指必贏策略