『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

大家好呀 ~

我係新手 不過我好想學點投資 希望我可以學到各位巴打的經驗 ~多多指教
同埋想問下點先可以有咁多積分~"~
Originally posted by dogcom at 2007-10-29 05:53 PM: 同埋想問下點先可以有咁多積分~"~
Hi dotcom, 你所講嘅"咁多積分", 係唔係講緊需要9999分才可瀏覽嘅帖呢? 果d帖暫時都只係公開俾我地『最佳拍檔』嘅客戶去參考及交流. 成為『最佳拍檔』嘅客戶後, 我地會幫你加一萬大分, 咁到時候你就咩帖都可以入去睇到喇..... 想了解多d有關成為『最佳拍檔』的客戶,請瀏覽以下連結去了解一下詳情: http://www.bp-system.com/discuz/viewthread.php?tid=257&fpage=1 (另已回覆你早前關於使用『最佳拍檔』嘅查詢, 請收電郵) :)
同埋我係澳門人 可吾可以申請? 其餘問題: 新手學會吾會好難? [ Last edited by dogcom on 2007-10-30 at 01:20 AM ]
Originally posted by dogcom at 2007-10-30 01:17 AM: 同埋我係澳門人 可吾可以申請? 其餘問題: 新手學會吾會好難? [ Last edited by dogcom on 2007-10-30 at 01:20 AM ]
無問題呀 ! 我們的客戶朋友, 都有來自 澳洲、馬來西亞、台彎、大陸、澳門.... 等等 不過如果你有香港銀行戶口, 對你來說會方便很多 ~ 因為如果你要從你的證券或期貨戶口提款時, 如存入澳門銀行, 便須要當作匯款處理, 那到時便會多了一重匯款費用 ! 如果是香港的銀行戶口, 那便不須要多出這項匯款費用 !
至於學用『最佳拍檔』其實很簡單, 因為『最佳拍檔』是一個輔助出入市的工具 ! 學懂使用並不難, 但要有進步的使用, 便須要看你的努力 ! 我們都每天在學習中 ~ 互相鼓勵 ~
咁我係吾係要親身上來安裝最佳拍檔?
Originally posted by dogcom at 2007-10-30 02:01 PM: 咁我係吾係要親身上來安裝最佳拍檔?
Hi, 你可帶你的 notebook 電腦到來, 亦可選擇跟隨我們提供的步驟去自行處理. 如你仍有其他有關申請使用『最佳拍檔』的問題, 可直接致電給我再了解一下詳情. (我的電話號碼可於日前之電郵裡找到)
hello everybody, earn more!
hello everybody, earn more!
hello everbody earn more & learn more~~