『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

義工幫忙: 重播即日走勢圖表, 有無人有興趣 ?

喂~ 大家好 

如果有義工於 今晚 10::30 用 上課軟件 試做重新接收資料, 

當重溫即日走勢圖,  你們有無興趣試睇 ?    

當做測試先, 可能會出現失手, 播唔到, .... 等穿崩場面

到時唔好柴 "義工" 台,  多給鼓勵,  咁下次可以再有得睇

名額暫時 7-9 位

我會於論壇出一個帖再提大家, 大家跟帖回應一下,

等我知有幾多人係有咁既須要,  如果無人就 唔洗辛苦義工啦 !!

我有興趣睇, 唔該.

好 ~  今晚會於論壇貼  SessionID  ~  

敬請留意  

太幸福喇,唔該留番個位比我!  Thanks!!
係唔係只係得今日定係長時間做? 我上星期做了個手術到e+ 仲未可以幫手(因為醫生話我唔可以坐,只可以訓......好慘!)太約下星期會ok! 如有野要記住找我呀!

真是太好了,我也須要一個位,十分多謝義工及Matthew

唔該留番個位比我!
我有興趣睇. thanks.

今晚HSIF慢速,上課軟件 Session ID: 231-572-177

10:40 開始,預計需要50分鐘左右

Mathew大大說過,今晚是技術可行性測試,我自己播放很

順暢,用了47分鐘,但是通過上課軟件會不會很慢,跳格嚴

重,就要靠各位反映。

因爲播放要專心,不能開其他Windows,所以不會答Skype,

能夠上來的盡量上來吧,不便之處理,敬請原諒!

播放完畢,可以在聊天室講你的感覺。

根據老師的通知,之後大期 HSI 即日重播的時間表目前擬定如下:

11月19日 開始: 逢星期三、四(由經驗豐富的 Henry 師兄 NightGhost67 負責)

11月24日 開始: 逢星期一(由經驗尚淺的在下負責)

感謝老師的孜孜不倦和循循善誘,還有 Matthew 在背後的強大技術支援與幫忙,希望大家多多支持。