『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

低智能投資系統 ?

今日睇到一個外間的帖子, 有位人兄 叫 anitarose
係 Uwant 問了一個早於 2005-6 年我己不停回答過的問題:
「最佳拍檔」智能投資決策系統一問

"發表於 2009-8-11 07:27 PM  
this system only can cheat those ppl with ZERO trading knowledge..
think about why the "AE" would like to sell it to the public with only $10000 per yr instead of they trade with it privately???? if this thing is really so profitable, why they are still "AE"??? and also the condition of using the system is to open an account from them ????
please ppl don't be silly and trust the rubbish"

唔信的話, 都唔好咁勞氣哎~

而且付該一年期一萬元系統使用費, 只是一個保護我們自身權利的門檻,

你可以想像得到, 假如無這一個規矩, 來取的人多的是, 包括其他經紀....

這位人兄因為我們是經紀身份, 就否定一切...... 未免....

又或者你可以試試調轉身份來睇睇, 在你係一個經紀身份立場,

點解要提供比全世界人用 (即非自己人, 自己客戶用) ?

免費比自己客用都有錯 ? ....

至於點解仲係經紀 ?  ..... 
我又真係想問返轉頭, 有手有腳多一份正職收入, 而自己炒賣又有收入,

客戶又可多一套免費工具使用, 係達至雙贏局面, 咁都有問題 ?....

究竟係我唔明, 定係這位人兄遇過太多不如意事, 令他變得 "憤世嫉俗" 呢 ?

而且這位人兄一定無睇清楚我們的申請說明 !

而另一位朋友  dt168 就更加 "偏離事實":
"發表於 2009-8-10 01:02 PM 
連最基本出入巿信号都冇,  應改名叫低智能投資系統"

我們的圖表是公開的, 除非有 "眼疾", 否則一定睇得到有無 !

而且使用方法都不知道, 就咁肯定... ? 

我們的申請說明內有詳細講解, 該一萬元是可以退回的,  而且於退回日後,

仍然繼續有買賣的, 便是完全免費使用, 詳情請自行瀏覽:

申請使用『最佳拍檔』的要求及詳細資料
http://www.bp-system.com/discuz/viewthread.php?tid=257&page=1#pid1443

"免費使用" 既垃圾系統, 低智能系統,  對你又有乜野損失呢 ?

我就真係唔明點解 "佢地"會咁勞氣喇 ~

不過我想聲明:  
我絕對不會到別人論壇發放類似的帖子來做廣告,

因為我本身己一向都有正式途徑,  於 Google 付費長期己有一編廣告登出,
所以凡於別的論壇提及我們的帖子, 我要從新說明一次, 不是我們所發放的 !!
請閣位網友們, 高抬貴手, 不要指責我們做媒發廣告帖子,

我們亦無這樣的須要。謝謝 !

今日無意中係 Google search 野時,  係 "梁業豪" 前輩個 blog 度

見到個 2010-05-22 日的討論, 由開頭講緊 T3B .... 最後帶出我地 BP ....

先至聲明, 唔係我地放出來的..........

該位人兄就話我地係 "作出來騙人....."

唉....  邊有得作架....

我地 d 圖表係公開既....  所以唔好咁武斷啦朋友...

T3B 我就唔知啦.....因為無任何野公開比你睇.... 要問返參加過既朋友先知...

請這位 GoNoGo 多瀏覽我們的論壇, 可知道多一點資料 !

今日無意中係 Google search 野時,  係 "梁業豪" 前輩個 blog 度

見到個 2010-05-22 日的討論, 由開頭講緊 T3B .... 最後帶出我地 BP ....

先至聲明, 唔係我地放出來的..........

該位人兄就話我地係 " ...
admin 发表于 2010-9-1 13:11

Matthew,

可以理解 ge......人心險惡 , 外面真係好多人搏大霧.......做假單去騙人架 ! 以為人哋唔會查單呀嗎!

就係因為有好野、筍野人哋都未必會信 , 所以我地先至免費比人用 最佳拍檔 ja !  又因為我哋無理由亦無時間去接納太多人 , 才决定只接納 一年內能做佣金 $10,000 的人為客戶而已 。  如往績每年可做 $10k 佣的話 , 佢唔用 BP 肯定係佢 ge 損失 la !

單單免費上課  及  每天即市的 qq 聊天室 , 能即時吸收到的實戰經驗 .......etc , 己經比在外面付費讀一個課程 or 上一堂所謂工作坊 有用得多 la !

唔講 la ! 外面 d 人又會以為我 ceci 係度賣花讚花香 tim !   :)

"真的假不了 !"

勿與天下無聊之人爭閒氣,
應與古今聖賢豪傑爭志氣!

閒時讓人一步,自有餘地,
閒時讓人一分,自有餘味。

ahlam 真係高雅.... 整埋首詩添.....

係呀 Ceci ,  的確又唔洗理架....

只不過成日都有人問 D 相關類似問題, 我見到囉,

咪順個便又記錄下來,  等將來 D 朋友又來問時,

就直接比這個帖佢地睇,  唔洗重覆又重覆用口講囉.....
  我都想偷下懶麻.....