『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: day_trader

美國杜指一百年來波浪理論分析 (末來走勢說明) 更新於2011年

Originally posted by ttti at 2006-6-30 14:20:
雖然你自己說的是頭頭是道......不要認定"1浪"和"5浪"大概有點相等就預先下定一組浪已經完成.....波浪大師訐X光應該比你高明吧,但他都有時跌眼鏡.....至於你的1浪是否成立好快有答案,無謂互 ...

ttti姐:

不知是不是異性相吸呢,即市一完,急不及待趕來會妳,妳又夠無解喇,專係在開市時才出現。

唔夠人講,就塭妳大佬訐X光出來,無它,壯下膽先。

又說回妳大佬訐X光先,我就唔覺得他高明得過我喎。他是賺妳們錢,我就賺市塲錢,在股市中,誰贏得多誰就稱,從2003年8月至2006年4月尾,我用50萬在即市中贏了大約3700萬港元(唔係Yen),妳去找妳大佬,若他也能在33個月中用相同的本金,贏3700萬(可打個8折比佢),我就是妳的手下敗將。

在這論壇中,進過即市期指炒賣技術的網友都知道,我是靠波浪理論加最佳拍檔來炒即市的,我絕沒有佔妳大佬便宜。

至於妳說:無謂互相攻擊。

我看是有人先燎者賤,打X無怨 。到最後又要拖馬出來哂,整下整下,咪連蓋池、巴菲特也給妳call黎!

其實唔使等嫁喇,我數的1浪就一定唔會變成其它浪喇。

[ Last edited by day_trader on 2006-7-1 at 11:38 PM ]

唔好咁傻喇,用紙上談兵的人跟即市炒賣的人相比(係勁贏嗰隻喎),見妳咁熟,說多樣嘢妳聽:

在那33個月中,炒賣接近700天(自己計),我只輸了24天,而這24天共輸了$158861港元,但這24天共用了$202087港元佣金,哈哈,唔知有無人做到這紀錄呢。

又唔知我的波浪好啲呀定............

[ Last edited by day_trader on 2006-7-1 at 11:38 PM ]

見妳咁熟,再說多樣嘢妳聽:

在即市中,我的1浪確實是不同坊間的(自創),它可量度出當天的高底位(摸頂/底),準確度.........我贏這麼多錢就是這原因。

妳要記著,是妳自己來踢館的,輸了就不要找這個,找那個,這樣是不會受網友歡迎的。

見妳又失咗踪,都係睡陣先,今晚見.................

[ Last edited by day_trader on 2006-7-1 at 11:39 PM ]

他不是波浪大師

小弟於1996由朋友介紹認識了許X光,以前他的波浪講座由幾百人去聽,跌至數十人仲有一次他景然沒有出現大會座巳購票之講座,因為他有個客户輸錢燒碳死了,他每次數錯浪便失踪,2002年尾大大聲話見28000點,這個大師是收費的波浪大師,在他身上無法學懂的,因他不會認為自己會數錯浪。這事實是用了每月900元 X 5年=54000 換回來的. 真係要睇醫生呀!Day trader 你冇好醫生介紹,因為我被許某弄到我一見"波浪"兩字便心火上升兼頭暈

Originally posted by jackyim98 at 2006-6-30 18:17:
小弟於1996由朋友介紹認識了許X光,以前他的波浪講座由幾百人去聽,跌至數十人仲有一次他景然沒有出現大會座巳購票之講座,因為他有個客户輸錢燒碳死了,他每次數錯浪便失踪,2002年尾大大聲話見2800 ...

jackyim98:

本人聽聞兩年多前許X光波浪大師輸了客戶很多錢,被人告到幾乎破產wow?又唔知ttti姐why找他出未與我相比呢,抓頭?

照咁講,簡直係蚊腿同牛腿喇,ttti姐可能覺得她自己在股市中的知識豐富,想越級挑戰我的地位,任她在股市中知識豐富,是所有理論的高高手也好,都只是紙上談兵,完全沒有戰績的,佳不入流,只講不做者,簡直沒有指証他人錯處的權利,ttti姐可能不知道,在即市中叫她下注,理論與作戰是两回事,任她是也也理論高手也好,落場作戰就成為底手了。想挑戰一個不足三年,贏了3700萬的真正高手(實戰派)(自稱,有點兒不雅,在此向各師兄弟姊妹們道歉),我回應她的問題就巳抬舉佢喇!

ttti姐若妳在股市中能用自己錢,贏到5倍錢就算妳及格(不限時)再來挑戰我喇,咪只講不做,浪費我的時間。
記著喇,唔落手炒就指人的不是,亦即書院派,比人睇唔起架。

致於jackyim98,我咪你的醫生囉,我教你們炒期指又沒有收你們錢,連你都覺得我教的東西有用,就係OK喇。

[ Last edited by day_trader on 2006-7-1 at 11:40 PM ]

Originally posted by jackyim98 at 2006-6-30 06:17 PM: 小弟於1996由朋友介紹認識了許X光,以前他的波浪講座由幾百人去聽,跌至數十人仲有一次他景然沒有出現大會座巳購票之講座,因為他有個客户輸錢燒碳死了,他每次數錯浪便失踪,2002年尾大大聲話見2800 ...
我比你好小小, 由於資質差, 所以之前對波浪理論敬而遠之, 現在得Day_Trader大師教授波浪理論使用方法, 頓令鄙人茅塞頓開.
ttti姐 在其它論壇妳可能稱霸,但是我們的論壇高手雲習,黎學嘢就得喇!!! 哂咁多時間在此尋人,唔記得今晚要開[[中線長線期指必贏策略_網上教室 (今晚開班) 積分需要9898點]]添,立即過去.. 有興趣揾Ceci呀,包妳(ttti姐)学到嘢...... [ Last edited by day_trader on 2006-7-1 at 11:42 PM ]
Originally posted by jackyim98 at 2006-6-30 06:17 PM: 小弟於1996由朋友介紹認識了許X光,以前他的波浪講座由幾百人去聽,跌至數十人仲有一次他景然沒有出現大會座巳購票之講座,因為他有個客户輸錢燒碳死了,他每次數錯浪便失踪,2002年尾大大聲話見2800 ...
對許X光只有一句話: 無乜料到! 舊年年尾到今年3月不斷堅持個市大跌, 但個市係咁升. 之後4月再大升時才投降. 唔肯認衰係佢既致命傷. 連止蝕都唔識...... (活在象牙塔的波浪專家!) [ Last edited by Wai_Wai on 2006-7-1 at 04:49 AM ]
Originally posted by Tai at 2006-6-30 15:01: ttti 姐姐,我都很欣賞您,夠勇氣,夠承肯。不過某某人的自稱 XX 大師,我就唔多認同,唔明您怎會同我們的超級大師比。
多謝大佬誇獎
Originally posted by Clement at 2006-6-30 15:34: 書院派都經唔起市場考驗ge…都係紙上談兵…自己又唔敢真實炒買! 佢點同我地day-trader大師比呀!
多謝Clement誇獎。