『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

各位明晚參加陳先生簡介會的朋友,想定問題喇?

各位明晚參加陳先生簡介會的朋友,想定問題喇?

否則蘇州過後...........

我又好像喧賓奪主woh,話哂係陳先生簡介會,無所謂喇,其實我同陳先生好熟架!(唔知係咪,好像是認親認戚)

[ Last edited by day_trader on 2006-6-4 at 09:00 PM ]

咁耐都唔見有人準備 D 提問問題o既 ? 唔好到時先念問題啦 !

比埋d 例子你地:

1) 你炒乜產品多呀 ? 會唔會炒外國產品呀 ?

2) 每日會炒幾多轉呀 ?

3) 會唔會過夜呀 ? 過市呢 ?

4) 你贏咁多錢, 是否以 50萬本金加所贏的錢一直堆疊上去炒呀 ?

5) 當初用 50萬入市時, 會唔會有驚的感覺呀 ?

6) 入錯市要輸錢時, 你會唔會即時止蝕先呀 ? 會止一半定全部呀 ?

7) 除『最佳拍檔』外, 你還會唔會用其它技術指標呀 ?

8) 如果我想學你一樣咁成功, 你覺得我們要有乜條件先可以呀 ?

9) 學炒賣係米一定要全職全日炒,先會有機會成功呀 ?

10) 我們經常都有未到頂估頂,未到底估底的懷習慣 "心魔",  可唔可以講下你點可以戒除"心魔" ?

我就比左 10 題例子你們, 如果有其他問題, 快 D 提出啦 !!

唉!其實係我唔好意思問, 因為我水平低, 我始終不明白那劃法及定位。
day_trader 大師, 可唔可以, 教人教到底, 在今晚分享會上劃一次給我們看呢!!!!

嘩~ 你都好過份下喎~

一放就放 20條 帖廣告~ 

話你知啦 ~ 你個軟件係網絡上, 有很多免費軟件可以代替架 ~