『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: day_trader

TVB 本星期播放的神鵰俠侶,肯定幫到大家贏錢

Originally posted by profit at 2006-7-15 12:57 AM:
真係巧合, 1983劉德華, 1995古天樂, 1998任賢齊(亞視播). 都係跌市

神鵰俠侶 = 秋官?

話時話, 究竟套戲好唔好睇?
男女主角索唔索?

Originally posted by kk1001 at 2006-7-15 12:35 AM:

大師兄,國壽後市如何?CECI姐姐貼了圖,但唔識睇...
多謝賜教,

貼咗圖唔解釋是不想客戶朋友們不動腦思考,如果你是 matthew 或我的客户看不懂該圖,歡迎來電! 不過#2628 己經講了很久,或者你看一看這條 link:

http://www.bp-system.com/discuz/ ... tid=692&fpage=1

[ Last edited by ceciliawong on 2006-7-15 at 11:50 AM ]

Originally posted by day_trader at 2006-7-15 01:24 AM:

嘩!你真係好醒wow,記住晒沽沽.....沽沽....的日子,贏唔少錢喇。

嘩!你真係好醒啦,沽....沽.....沽.赢赢赢唔少啦.我地等等等,等中長線必赢法面世.彌補我三慢的特點,眼慢,决策慢,手慢

Originally posted by day_trader at 2006-7-15 01:24 AM:

嘩!你真係好醒wow,記住晒沽沽.....沽沽....的日子,贏唔少錢喇。

過獎喇, 其實好多時我都識講吾識做,
真的要請各位多多指教.

Originally posted by Wai_Wai at 2006-7-15 03:04 AM:

神鵰俠侶 = 秋官?

話時話, 究竟套戲好唔好睇?
男女主角索唔索?

而家神鵰效應可能準過秋官效應, 最近2004年11月及2005年3月, 秋官都失效.
可能在此劇集講得最多的對白是"沽沽"

神鵰的故事我很喜歡, 但今個禮拜我有幾日吾記得開電視睇, 亦無心機去追, 覺得此板本除特技外, 其他都好似不及劉德華板本.

講到男女主角, 當現以劉德華陳玉蓮最多人鍾意, 不過, 吾知有幾人會記得羅樂林李通明在佳視時做的楊過及小龍女.

Originally posted by profit at 2006-7-15 22:47:

吾知有幾人會記得羅樂林李通明在佳視時做的楊過及小龍女

我都記得少少嘅,不過因羅樂林同李通明+佳視不是當時主流演員及電視台,所以應該唔會有太多人睇過。

Originally posted by day_trader at 2006-7-15 11:27 PM:

我都記得少少嘅,不過因羅樂林同李通明+佳視不是當時主流演員及電視台,所以應該唔會有太多人睇過。

佳視面世不久就

無緣!

好似南红都做過小龍女.我唔記誰做楊過.
slsy姐, 南紅做過小龍女你都知, 果然係德高望重喎! 佩服 佩服 :)
金庸小說裡面的人物最記得是黃蓉, 而把黃蓉演得維妙維肖的就首選米雪.
我係港燦, 自然支持土產明星,唔知星爺幾時有戲上呢?
到時周升升...周升升...周升升...: