『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

吓!咁都無人出來留言挽留老師的決定,咁咪不如攪個慶祝

吓!咁都無人出來留言挽留老師的決定,咁咪不如攪個慶祝會?
唔好咁啦.............
Originally posted by Tommy at 2006-7-22 01:55: 唔好咁啦.............
你雖然咁肥(個Logo,真人唔知係咪咁),得你一個,都唔夠份量架。
Originally posted by day_trader at 2006-7-22 02:00 AM: 你雖然咁肥(個Logo,真人唔知係咪咁),得你一個,都唔夠份量架。
哈哈哈..... 真人仲大鑊..... 可能大家心情都唔太好,去哂瞓覺覺豬囉.......
我唔識講野,心很難過........ ,
Originally posted by rain33 at 2006-7-22 02:08 AM: 我唔識講野,心很難過........ ,
好有同感.... 個心真係好支持佢地,但係又唔知點講好.....見佢地咁樣真係好鬼心噏.....
一個 day_trader 大師兄是黃飛鴻化身..... 一個 Leo 是 x (打來打去打唔到個 x 字)人堅 ........
support cecilia & matthew :smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39:.........
support cecilia and matthew to continue teaching the courses.
Originally posted by Tommy at 2006-7-22 02:05 AM: 哈哈哈..... 真人仲大鑊..... 可能大家心情都唔太好,去哂瞓覺覺豬囉.......
真係架 ! 佢真人好似 "魔人布歐" 架 ! 好 Cute 架 ! :