『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

網上互動教室的課程很勁呀,我都報名先......

網上互動教室的課程很勁呀,我都報名先......一定要用我的成名絕招{快、狠、準}三字決,報慢少少都無得上堂(每堂只得9人)
(唔知呢鋪有無得炒.......................賣位呢,嬴哽個wow)::::

報名請進(暫時參考)
<http://www.bp-system.com/discuz/ ... tid=995&fpage=1>

本人申請第(10) 項       「day_trader」即日市況分析                    ( 不定時 )

請trader兄留位為盼! 謝謝。

Originally posted by day_trader at 2006-8-20 11:47 PM:
網上互動教室的課程很勁呀,我都報名先......一定要用我的成名絕招{快、狠、準}三字決,報慢少少都無得上堂(每堂只得9人)
(唔知呢鋪有無得炒........... ...

個個班都禁正, 全部都想報, 点算? 

day trader兄
我報(9) and (10),
thank you

day trader兄
我報(9) and (10),謝謝

[ Last edited by epfuture on 2006-8-21 at 05:51 AM ]

day trader兄
我報(9) and (10),謝謝
day_trader兄,1-10都好正,我想報哂,唔知得唔得呢?

day_trader 版主,

點樣報名法呀, 是否在此留位. 我想報 (9) and (10) 先, Thank You.

[ Last edited by dl_4916 on 2006-8-21 at 10:24 AM ]

Originally posted by dl_4916 at 2006-8-21 10:17:

day_trader 版主,

點樣報名法呀, 是否在此留位. 我想報 (9) and (10) 先, Thank You.

[ Last edited by dl_4916 on 2006-8-21 at 10:24 AM ]

不是在此報名的,admin大大攪緊個報名系统,應該快完成喇,要追ge話,就追admin大大喇::

嘩! 實在太多啦!
花多眼亂!

『最佳拍檔』應用操作課程 (共六課)
『最佳拍檔』亦步亦趨 入市法
『最佳拍檔』單向順勢 入市法
『最佳拍檔』調整、橫行、牛皮市 入市法
『最佳拍檔』如何決定落AO 競價盤
『最佳拍檔』入市值博率計算法
『最佳拍檔』裂口處理方法

還有day trader大師的真情對話!!!

咁多猛料, 邊度消化得曬?